Cari Blog Ini

Rabu, 22 Juni 2011

bubuka

niti wanci nu bustami...nincak mangsa nu biasa....
tos waktuna urg ngingetan....naon bae anu sapoe tady di pilampah...
geuning masih seu'eur jalmi, nu teu gaduh ramo, dugika hese ngetik keyboard..
geuning seu'eur jalmi nu teu gaduh badan sampurna...
alhamdulillah urang sadya masih di pasihan kasampurnaan jiwa raga ku anu maha kawasa..
mudah2an dinteun ieu janten siki ganjaran nu hade kangge urang nyorang wanci isuk nu can puguh alang utunna....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar